Welcome to SpiceShop Theme

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Nisl At Est?

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

In Felis Ut

Phasellus facilisis, nunc in lacinia auctor, eros lacus aliquet velit, quis lobortis risus nunc nec nisi maecans et turpis vitae velit.volutpat porttitor a sit amet est. In eu rutrum ante. Nullam id lorem fermentum, accumsan enim non auctor neque.

Risus Vitae

Phasellus facilisis, nunc in lacinia auctor, eros lacus aliquet velit, quis lobortis risus nunc nec nisi maecans et turpis vitae velit.volutpat porttitor a sit amet est. In eu rutrum ante. Nullam id lorem fermentum, accumsan enim non auctor neque.

Quis hendrerit purus

Phasellus facilisis, nunc in lacinia auctor, eros lacus aliquet velit, quis lobortis risus nunc nec nisi maecans et turpis vitae velit.volutpat porttitor a sit amet est. In eu rutrum ante. Nullam id lorem fermentum, accumsan enim non auctor neque.

Eros Lacinia

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Lorem ipsum dolor

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

img

Sed ut Perspiciatis Unde Omnis Iste Sed ut perspiciatis unde omnis iste natu error sit voluptatem accu tium neque fermentum veposu miten a tempor nise. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit consequat reprehender in voluptate velit esse cillum duis dolor fugiat nulla pariatur.

Ipsum dolor - Ligula Eget

最新ニュース

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

お疲れ様会 神戸三宮の地鶏安東

 

地鶏安東のアルバイトの子たちは、皆んな学生ですので、毎年誰か卒業して行きます。

 

今年は長く続けてくれたみきちゃんが大学院を卒業。

 

去年のラスイートホテルのフレンチレストランでの会を経て、

 

今年はラスイートホテルの鉄板焼がみきちゃんの希望でした!

 

 

素敵な時間を過ごすことが出来ました。

 

みきちゃん今までありがとう!

包丁 神戸三宮の地鶏安東

 

大将が包丁を新調しました。

 

いつもお世話になっている一竿子忠綱の包丁です。

 

箱に入って、綺麗ですね〜

 

 

家で私が使っている三徳包丁も、こちらの鋼の包丁です。

 

年に1〜2回ほど研いでもらいますが、

 

錆びさせなければ、切れ味はずっと抜群です。

 

ちなみに錆びないステンレス包丁もあって選べるらしいですよ!

 

 

今回は、鶏肉をさばく為の鋼包丁と、小出刃包丁だそうです。

 

どちらも家では絶対使いませんね。

 

料理人向けの道具です。